Mens store snøfauker styrer ute fant jeg ut at jeg kunne inspirere andre til å spise mer klubb og duppe, ved å legge ut en cirka oppskrift slik at de som titter innom kan starte opp med en gang;)
Jeg brukte ca 1kg poteter, ca 4 dl byggmel og et par klyper salt.
Kjørte poteten på raspefunksjon på min food prosessor og dermed i knivbladene etterpå.
Tilsatte mel og salt.
Formet klubben med en spiseskje.
Trekte klubben i 40 min etterpå i saltet vann.
Jeg fikk til 15 klubber, som da var nok til storspiseren (les: meg) og småspiseren (les: min samboer), og da var det 4 klubber igjen:) De ble stekt opp dagen etter i stekepanna, NAM!!
Duppa lager du ved å varme melk og brunost ( anbefaler Innherredsost) til passe smak og så tykning med mel og melk. FINITO!
Er det ikke enkelt?
Da er det bare å sette igang;)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar