mandag 11. april 2011

Ting tar litt tid...!


Har hatt noen prosjekter liggende, halvferdige og nært ferdige. Bare siste finish før de har vært klar for å møte verden. Endelig er de blitt ferdige. Tok meg bare en halvtimes tid å få ferdig alle fire prosjektene…!

Noe inne i meg spør meg hvorfor jeg ikke har gjort det før….



Dette hvite sjalet er heklet i kjærlighetsknuter med et effektgarn kjøpt på Europris for noen år siden. Dette ble påstartet hjemme i Norge, har hatt turen gjennom Paris, Istanbul og Amsterdam før det endelig ble ferdig her hjemme i Norge. Og neida, jeg har ikke vært ute å reist i det siste. Var på studietur til Istanbul våren 2009… :) Det tok bare litt tid før siste innspurt ble gjort ;)


Dette sjalet er også heklet med kjærlighetsknuter og manglet bare et par runder og festing av tråden. Heklet i “mohair”-garn fra Stoff og Stil. Ja, her er mohair i hermetegn, da det består av mest akryl…! Men pent og pyntelig allikevel :)


Denne gråe halsen har jeg vist før, men da uten blomster. Den ble skikkelig kjedelig helt ensfarget, og jeg fikk liksom ikke helt taket på den. Derfor ble det tre små heklede nøytrale blomster. Halsen ble plutselig litt mer “pyntet” og jeg skal nok også få brukt den mer nå! :)




Og helt tilslutt en hals i kitten mohair. Vrihals i nøytral lun brunfarge. Kanskje blir det noen lyse blomster også på den…tiden vil nok vise :)




post signature

Våren....








....er vakker for den som lenge har hatt vinter.



post signature

søndag 10. april 2011

kjære sol....






...

Du vekker alle og alt
og børster bort snøen som falt
For du har ombestemt deg, nå er du på vei
Du er her med våren til meg

-Kjerstin Aune



Håper dere har hatt en kjempefin helg:)

Fortsatt god søndag!

Margrete

lørdag 2. april 2011

hysj, hysj...





...her er det stille for tiden...

Mye som har skjedd de siste månedene, og lysten til å blogge har ikke vært tilstede. Ikke har det vært noe å blogge om heller, da det meste av innleggene handler om handarbeid og interiør...





Men noe har jeg fått gjort, bl.a. noen halser, og noen votter små og store...! En venninne av meg har termin idag, så her produseres det små gjenstander til ære for den nye verdensborgeren som snart kommer:)





Ha en flott helg alle sammen!




post signature